Transverzala podružničnih šol

 

Na drugem občnem zboru Društva učiteljev podružničnih šol, ki je potekal 19. januarja 2002 v Dokležovju, je med udeleženci zbora dozorela ideja o zasnovi transverzale podružničnih šol.

Namen transverzale je predvsem druženje, spoznavanje, medsebojno bogatenje in predstavitev dela učiteljev podružničnih šol celotne Slovenije. Na ta način se bodo lahko tudi majhne šole, kot so podružnice, predstavile širši javnosti.

K sodelovanju ste lepo vabljeni vsi učitelji podružničnih šol, ki bi radi obogatili svoje delo, ki si želite novih izzivov in se radi družite med seboj.

Vse, ki ste pripravljeni sodelovati, vabimo, da pripravite predstavitev svoje šole. Predstavitev naj obsega največ 2 strani A4 formata in naj zajema:

  • sliko šole,
  • osnovne podatke o šoli,
  • kratko zgodovino šole,
  • značilnosti, zanimivosti kraja,
  • ime in priimek kontaktne osebe, tel. številko.

Predstavitev, napisano v besedilni obliki (npr. v Wordu), pošljite na naslov: info@dups.si. Fotografijo (ali več) priložite kot posebno datoteko v “jpg” obliki.

Če pa imate spletno stran že izdelano in skrbite zanjo v okviru vaše šole, nas o tem prav tako obvestite na info@dups.si in naredili bomo povezavo na vašo stran.

Veselimo se sodelovanja z vami in vas lepo pozdravljamo.

Simona Planinc

Share Button