Jun 242024
 

Na naslov našega društva je prispelo naslednje sporočilo:

“Spoštovani,

sem Klara Selan, študentka Pedagoške fakultete, ki v okviru magistrskega dela raziskuje timsko delo učiteljev kombiniranih oddelkov z drugimi strokovnimi delavci na šoli. V nadaljevanju vam pošiljam dopis mentorice in vas lepo prosim za pomoč pri pridobivanju podatkov za raziskavo.

Hvala in prijeten pozdrav.

Spoštovani,

na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani v okviru projekta Interdisciplinarno timsko delo v vzgoji in izobraževanju (2024/2025, vodja dr. Alenka Polak) med drugim raziskujemo tudi timsko delo učiteljev, ki poučujejo v kombiniranih oddelkih.

Lepo prosimo, da povezavo na anketo posredujete svojim članom, ki poučujejo v kombiniranih oddelkih razrednega pouka v tem šolskem letu in jih povabite k reševanju. Z izpolnjevanjem krajšega vprašalnika (cca 10 minut) bodo aktivno prispevali k večjemu strokovnemu vpogledu na to področje pedagoškega dela, zlasti z vidika timskega dela in medsebojnega sodelovanja.

Reševanje spletnega anketnega vprašalnika je anonimno, vsi zbrani podatki bodo uporabljeni v raziskovalne in strokovne namene ter v smeri izboljšanja izobraževanja učiteljev.

Anketa je na povezavi: https://1ka.arnes.si/a/72966d92.

Za sodelovanje vam bomo zelo hvaležni!

Uspešen zaključek šolskega leta in v prihodnjih poletnih mesecih vsem prijetne dopustniške dni!

dr. Alenka Polak, univ. dipl. psih. docentka za področje pedagoške psihologije”

Morda se boste odzvali in sodelovali v raziskavi.

 Posted by on 24. 6. 2024 at 7:52