Mar 172009
 

Vabimo vas, da v okviru strokovnega srečanja sodelujete na razstavi o prireditvah, ki ste jih izvedli na vaši šoli. Plakati bodo del likovne in literarne razstave v Kulturnem centru Delavski dom v Zagorju.

Z razstavo želimo prikazati pestrost izvajanja gledališke vzgoje na podružnicah. Vsaka podružnica lahko prikaže svoje prireditve na največ treh plakatih, šeleshamer – dimenzije A1 in naj bodo v pokončni legi zaradi lažje postavitve razstave.  V zgornjem levem kotu plakata naj bo ime šole, v spodnjem desnem kotu pa ime tistega, ki je plakat pripravil.

Plakati naj vsebujejo fotografije z različnih prireditev. Fotografije pa naj bodo poimenovane z naslovom prireditve, datum in ob kakšni priložnosti je bila zaigrana. V primeru, da razpolagate še tudi s kakšnim prav posebej zanimivim rekvizitom, so dobrodošli tudi ti.

Plakate dostavite na Podružnično šolo Mlinše do 20. marca 2009.  Vrnili jih bomo po končani razstavi.  Glede dostave lahko kontaktirate na tel. št.  041 312 627 (Marija Ribič).

 Marija Ribič

Share Button
 Posted by on 17. 3. 2009 at 17:41