Nov 202012
 

RAZPIS

5. GLEDALIŠKO SREČANJE PODRUŽNIČNIH ŠOL SLOVENIJE
»MAJHNO JE LEPO«

v DVORANI NA MLINŠAH

»Majhno je lepo« je naslov gledališkega srečanja podružničnih šol Slovenije. Da je gledališka igra v šolah močno prisotna, potrjuje tudi vedno večja udeležba na našem že 5. tradicionalnem gledališkem srečanju. Namen je prikazati pestro gledališko dejavnost na podružnicah in hkrati spodbuditi to pomembno dejavnost, ki še kako pozitivno vpliva na razvoj naših otrok.
Gledališke predstave bo spremljala strokovna spremljevalka, kar je za to srečanje še dodatnega pomena. Lani se je na srečanje prijavilo 19 gledaliških skupin, zato je potekalo dva dni. V primeru večjega števila prijav bo tudi tokrat tako. Zaključek festivala je v popoldanskem času. V primeru, da bi katera skupina rada izrecno nastopila v popoldanskem času, naj to napiše na prijavnico. Za sodelovanje na festivalu se zaradi lažje organizacije s priloženo prijavnico prijavite najkasneje do 1. februarja 2013. Kasnejših prijav ne bomo upoštevali. V primeru, da bi se prekoračilo število skupin (19 prijav), bomo morali omejiti število nastopov in upoštevati prve prijave. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi na e-mailu: marijaribic70@gmail.com. Podrobnejša navodila poteka srečanja boste dobili nato še po zaključenih prijavah.

Prijavnico pošljite na naslov: PODRUŽNIČNA ŠOLA MLINŠE, Mlinše 14, 1411 IZLAKE (s pripisom: GLEDALIŠKO SREČANJE). Prosimo, da je prijavnica opremljena z vsemi podatki.
Z velikim veseljem vas pričakujemo ter Vas prav lepo pozdravljamo.

Mlinše, 10. 11. 2012

Predsednici org odbora: Predsednica DUPŠ:
Marija Ribič
Nataša Grošelj
Katja Bolko

 

Razpis in prijavnico objavljamo v datoteki, ki si jo lahko natisnete.

Share Button
 Posted by on 20. 11. 2012 at 19:44